Meg og Bloggen

Jeg er Isabel (i hvert fall her inne:P), 23 år gammel. Hverdagen min er for tida veldig begrensa pga. psykisk sykdom og utfordringene det byr på, men egentlig elsker jeg musikk over alt på jord, og jeg elsker å synge og spille gitar (både kasse-, el-, og luft- :P), og jeg liker å skrive, lese, feste, male og tegne, bra folk og gode samtaler, å danse, dra på festivaler, konserter og tivoli, turer langs vann, bygater, eller skog og mark.

Mye av det jeg liker å gjøre, handler ofte om at jeg har et stort behov for, og er veldig glad i, å uttrykke meg på alle mulige måter. Derfor har jeg bl.a. også stor interesse for klær og shopping, smykker, sminke, tatoveringer etc., egentlig alt som er med på å skape synsopplevelsen av et menneske/skallet. (Forresten, hvis du forestiller deg en gjennomtatovert neon-gother med splitta tunge og cyber-dreads nå, så må jeg dessverre skuffe.) Men når det er sagt er jeg egentlig mest opptatt av hva som foregår innafor skallet.
Mennesker er merkelige vesen...

Det er egentlig veldig lite "meg" å skrive blogg, men det er også litt av grunnen til at jeg gjør det. Det er jo egentlig bare enda en måte man kan uttrykke seg på. Jeg holder meg mer eller mindre anonym, kommer (forhåpentligvis:P) ikke til å si noe som "avslører" hvem jeg er, og jeg kommer ikke akkurat til å reklamere for bloggen min for å si det sånn.
Poenget er å eksponere meg selv for å legge ut mye som jeg holder for meg selv ellers, og vite at hvem som helst i utgangspunktet kan lese det. Og uten at jeg veit om det en gang(!). Og uten at jeg veit noe som helst om den personen som eventuelt skulle finne på å lese.

Det er en utfordrende tanke, men kanskje litt befriende også?

Det er i hvert fall det jeg håper på:)


BTW; Jeg kommer nok ikke til å gjøre dette med bloggen som en "ordentlig" greie, dvs. jeg kommer nok ikke til å gjøre noe for at det skal være spennende/interessant å lese, eller legger ut "kule" bilder og sånn, det blir mer type halvferdige strekmann-skisser fra egne klumsehender. Den eneste garantien jeg kan komme med er vel egentlig at det jeg skriver er helt ærlig. Bortsett fra det så skriver jeg for å oppleve hvordan det er å blottlegge en del av seg selv på denne måten. Det blir nok mye totalt random vas.. Men det er altså sånn det skal være.

Og helt til slutt: om det skulle finnes noen kommentarer eller spørsmål der ute så bare hiv på:P
Jeg tåler alle slags tanker og synspunkt, synes til og med det er interessant. :)

Ingen kommentarer: